Ga naar de inhoud
Created with Sketch. Terug naar het overzicht

13 december 2023

Collega Isolde Verburgt en Love Your Mind in de schijnwerpers

Het digitale nieuwsmedium Nieuwsblad Den Haag wijdt in zijn laatste editie een artikel aan ons gezamenlijke project Love Your Mind. Daarin legt collega Isolde Verburgt (JESS) als projectleider van Love Your Mind, fijntjes uit wat het project voor jongeren beoogt en hoe het is ontstaan. Het artikel met de kop: “Love Your Mind biedt jongeren met mentale problemen een luisterend oor” is naast de digitale editie van het blad op 6 december jl. ook geplaats op de daaraan verbonden nieuwssite van rodi.nl

Over Love Your Mind

Dit project is geïnitieerd door en voor jongeren over mentale gezondheid. Het doel ervan is om de wachttijden voor hulp en ondersteuning dragelijker te maken, maar ook zwaardere zorg te voorkomen. Love Your Mind heeft hiervoor 25 jongeren getraind als MindMaatjes die deze jongeren kunnen bijstaan. Iedere jongere kan met een MindMaatje een-op-een chatten, sociale activiteiten of weekenduitjes ondernemen, maar ook zijn verhaal met zijn MindMaatje delen. Verder kunnen jongeren rekenen op een wekelijks face-to-face spreekuur en ze kunnen ervaringscafé en themabijeenkomsten bijwonen.

Meer informatie en aanmeldingen:
Voor meer informatie of een presentatie kunt u contact opnemen met Isolde Verburgt, projecteider 06-14647507 of i.verburgt@xtra.nl.

Voor aanmeldingen kunt u terecht bij Geeta (LWPC). Telefoon: 088-7878890. Email: info@loveyourmind.nl

Meer over Love Your Mind vind je op loveyourmind.nl. We zijn ook te vinden op Tiktok en Instagram

Love Your Mind is een gezamenlijk initiatief. Er wordt nauw samengewerkt met partners als Stichting JESS/JIP, ExpEx – Experienced ExpertsBureau LWPC / Liane WolfertCentrum 16•22YouzGGZ DelflandJeugdbescherming west en Schakenbosch. Het project is voor de regio Haaglanden en heeft een looptijd van drie jaar. Love Your Mind is mede mogelijk gemaakt door BREN, Stichting BoschuysenOranje Fonds en Fonds 1818.

Deel dit artikel
Nieuws

rondomJou gaat van start

Created with Sketch.
Nieuws

Love Your Mind is succesvol gelanceerd

Created with Sketch.
Nieuws

Alle informatie, advies en begeleiding voor jongeren en gezinnen in regio Den Haag nu onder één naam: Stichting JESS

Created with Sketch.